ویزای شینگن

 

شینگن تعهد نامه ای است که طی آن تعدادی از کشورهای اروپایی بصورت یکپارچه مرزبندی شده اند و دارای قوانین مرزی واحد هستند و شهروندان این کشورها می توانند آزادانه رفت و آمد کنند ولی شهروندان خارج از این اتحادیه نیازمند دریافت روادید موسوم به ویزای شینگن هستند. بر اساس پیمان شینگن رفت و آمد بین مرزهای ۲۶ کشور اروپایی آزاد است و قوانین یکپارچه ای در راستای فعالیت ها و مقررات مرزی و مسافرتی وضع شده است. 

در حال حاضر ۲۶ کشور عضو پیمان شینگن هستند و از این میان ۳ کشور سوییس، نروژ و ایسلند علی رقم اینکه عضو اتحادیه اروپا نیستند ولی عضو پیمان شینگن می باشند. همچنین کشورهای دیگر نیز از جمله رومانی، بلغارستان، ترکیه و قبرس نیز از جمله کشورهای در حال الحاق به این پیمان هستند. 

 

اتریش – Austria مجارستان – Hungary لهستان – Poland
بلژیک – Belgium ایسلند – Iceland پرتغال – Portugal
جمهوری چک – Czech Republic ایتالیا – Italy اسلواکی – Slovakia
دانمارک – Denmark لاتویا – Latvia اسلوونی – Slovenia
استونی – Estonia لیتوانی – Lithuania اسپانیا – Spain
فنلاند – Finland لوکزامبورگ – Luxembourg سوئد – Sweden
فرانسه – France مالت – Malta سوئیس – Switzerland
آلمان – Germany هلند – Netherlands لیختنشتاین – Liechtenstein
یونان – Greece نروژ – Norway

 

انواع ویزای شینگن

 

  1. ویزای اتحادیه شینگن (USV)  شامل ویزای نوع A – ویزای نوع B – ویزای نوع C  
  2. ویزای اعتباری منطقه محدود (LTV)
  3. ویزای ملی (NV)

 

ویزای نوع A

این ویزا در واقع نوعی ویزای ترانزیت فرودگاهی است که دریافت آن  به مسافر اجازه می‌دهد تا در یکی از فرودگاه‌های محدوده شینگن پرواز خود را تعویض و به کشوری خارج از محدوده شینگن سفر کند. به همراه داشتن این ویزا تنها برای استفاده از فرودگاه‌های محدوده شینگن معتبر است.

 

ویزای نوع B

این ویزا نیز نوعی ویزای ترانزیتی می باشد و با اخذ این ویزا می توانید برای مدت‌ زمان حداکثر پنج روز از خاک کشوری در ناحیه شینگن عبور کنید.

 

ویزای نوع C

ویزای نوع C برای روادید کوتاه مدت استفاده می شود و در زمان دریافت آن مشخص می شود که شما تا چه حد اجازه اقامت در کشور مقصد را دارا می باشد.

 

ویزای اعتباری منطقه محدود

در این نوع ویزا شما اجازه دارید  فقط به همان کشوری که از آن ویزا دریافت کرده ‌اید یا چند کشور دیگر ناحیه شینگن که در زمان اخذ ویزا مشخص شده سفر کنید.

 

ویزای ملی | National Visas

ویزای شینگن NV یا ویزای ملی که با عنوان ویزای نوع D هم نام برده می شود و برای کسانی است که در مدت زمان مشخص می خواهند در منطقه شینگن اقامت داشته باشند، که این افراد شامل دانشجویان یا تجار می شوند.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن

 

  • اصل گذرنامه معتبر با ۶ ماه اعتبار 
  • ۲ عدد عکس پرسنلی ۳٫۵ در ۴٫۵
  • مدارک شغلی مانند جواز کسب، روزنامه‌ی شغلی، فیش حقوقی و گواهی اشتغال به کار یا تحصیل 
  • مدارک اثبات تمکن مالی مانند گردش حساب ۶ ماه گذشته و سندملکی 
  • بیمه مسافرتی
  • بلیط پرواز رفت و برگشت
  • واچر هتل

 

ما با اخذ ویزای شینگن در کوتاه ترین زمان ممکن سفر به کشورهای اروپایی را برای شما به ارمغان می آوریم.