ویزای توریستی اسلوونی

ویزای توریستی اسلوونی

کشور اسلوونی از اقتصاد و وضعیت اجتماعی خوبی برخوردار است همچنین اسلوونی در سطح رفاه زندگی بالایی قراردارد. کشوری مدرن با زیرساخت های شهری پیشرفته که همه ی این دلایل باعث شده است که اسلوونی به یکی از بهترین و پیشرفته ترین کشور های اروپا از نظر رفاه اجتماعی و جاذبه های دیدنی تبدیل شود. همچنین به همین دلایل سالانه افراد زیادی برای اقامت اسلوونی اقدام می کنند و سالانه میلیون ها گردشگر از این کشور دیدن می کنند. برای سفر به کشور اسلوونی و دیدن از این کشور نیازمند ویزای توریستی اسلوونی هستید تا بتوانید وارد این کشور بشوید. اگر شما هم علاقه مند به سفر به کشور اسلوونی هستید تا آخر این مطلب همراه ما باشید. در ادامه این مقاله به چگونگی اخذ ویزای توریستی می پردازیم و توضیحات کاملی را ارائه می دهیم با کیمیاسپنتا همراه باشید.

اقامت اسلوونی

 

بدلیل حضور اسلوونی در حوزه شینگن ویزای توریستی براحتی قابل اخذ نیست و مراحل خاص خود را دارد. اما شما عزیزان می توانید بدون هیچگونه نگرانی مراحل اخذ ویزای اسلوونی و یا اقامت اسلوونی را به کارشناسان خبره موسسه بین المللی کیمیاسپنتا بسپارید. 

 

شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با کارشناسان مجموعه تماس بکیرید.

تلفن های دفتر تهران: ۲۲۱۸۰۵۵۱-۰۲۱ | ۲۲۱۸۰۵۵۹-۰۲۱  و  ۲۲۱۸۰۳۶۵-۰۲۱ | ۲۲۱۸۰۳۶۳-۰۲۱

 

 

شرایط اقدام برای ویزای توریستی اسلوونی:

برای درخواست ویزای توریستی اسلوونی، به دلیل نبود سفارت کشور اسلوونی در کشور ایران باید درخواست خود را به سفارت کشور اتریش ارائه دهید. بعد از ارائه درخواست به سفارت کشور اتریش، برای مصاحبه در سفارت وقت گذاشته خواهد شد.در روز مقرر نیاز است تا فرد متقاضی به صورت حضوری در سفارت حاضر شده تا مصاحبه و انگشت نگاری انجام شود.

آدرس سفارت اتریش : تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۸، کد پستی : ۱۹۷۹۶۳۳۷۵۵
شماره تماس : ۰۰۹۸۲۱۲۲۷۵۰۰۳۸
آدرس سایت سفارت اتریش : https://www.bmeia.gv.at

 

 

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای توریستی اسلوونی :

  1. مدارک شناسایی فرد یا افراد متقاضی شامل ( پاسپورت معتبر حداقل با ۶ ماه تاریخ – شناسنامه – کارت ملی – ۲ قطعه عکس ۵*۳ در ۵*۴ )
  2. اگر خودتان کارفرما هستید پروانه کسب و یا سندی برای اثبات این موضوع نیاز است تا ارائه نمایید.
  3. گواهی مبنی بر شغلی که در ایران دارید و میزان مرخصی که برای این سفر اخذ نموده اید.
  4. سند اثبات رزرو بلیط و همچنین هتل برای مدت زمان اقامت در اسلوونی
  5. اگر بازنشسته هستید نیاز است تا گواهی بازنشستگی داشته باشید.
  6. اگر محصل هستید گواهی اشتغال به تحصیل را ارائه نمایید.
  7. گردش حساب و تمکن مالی
  8. فرم درخواست ویزا

 

در مراحل اخذ ویزای اسلوونی ممکن است تا سفارت مربوطه از شما مدارکی بیشتری را برای اخذ ویزای توریستی اسلوونی، درخواست نماید. که در این صورت نیاز است تا حتما مدارک درخواست شده را به سفارت ارائه دهید.

با توجه به اینکه در کشور ایران به  کشور اسلوونی پرواز مستقیمی وجود ندارد، متقاضیان می توانند از پروازهای دیگری مانند ترکیش استفاده نمایند. در این صورت یک توقف در فرودگاه استانبول خواهید داشت. اما موسسه بین المللی کیمیاسپنتا مفتخر است به عنوان اولین و تنها نماینده و کارگزار رسمی کشور اسلوونی که پرواز مستقیم به کشور اسلوونی را ارئه می دهد و شما عزیزان می توانید توسط خدمات ما بدون وقفه و به صورت مستقیم از ایران به اسلوونی سفر کنید.

در صورتی که تمایل دارید تا در خصوص اقامت اسلوونی از طریق ثبت شرکت اطلاعاتی کسب نمایید می توانید به بخش ” اقامت اسلوونی از طریق ثبت شرکت ” مراجعه نمایید.

 

 

کانال تلگرام

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,