همه چیز درباره ویزای اتریش

برای دریافت ویزای اتریش چه مدارکی لازم است؟ چگونه وقت سفارت اتریش بگیریم؟ آدرس سفارت اتریش کجاست؟ در راهنمای سفارت اتریش، به این سوالات پاسخ می‌دهیم. سفر به اتریش نیازمند دریافت ویزای اتریش است. برای دریافت ویزای اتریش باید مدارک خود را آماده کنید و پس از گرفتن وقت سفارت به صورت آنلاین، مدارک خود را به ترتیبی که این سفارت مشخص کرده است، در زمان تعیین شده به سفارت تحویل دهید. برای آشنایی بیشتر با مدارک سفارت اتریش، نحوه گرفتن وقت سفارت اتریش، دریافت ویزا و دسترسی به این سفارت در ادامه همراه کیمیاسپنتا باشید. 

 

 

هزینه ویزای اتریش

  • هزینه ویزای شینگن ۶۰ یورو
  • برای کودکان ۶ تا ۱۲ ساله ۳۵ یورو و برای کودکان زیر ۶ سال رایگان
  • ویزای اقامت بین ۹۱ و ۱۸۰ روز در اتریش ۱۰۰ یورو
  • تایید مدرک ۴۰ یورو و صدور گذرنامه اتریشی ۷۶ یورو 

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی اتریش

برای دریافت ویزای توریستی اتریش، لازم است هنگام مراجعه به سفارت، مدارک زیر را همراه داشته باشید:

۱. فرم درخواست که به صورت کامل و خوانا به آلمانی (به حروف لاتین) توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد.

۲. دو قطعه عکس رنگی (که قدیمی‌تر از ۶ ماه نباشد) (اندازه ۳,۵ در ۴,۵ سانتی‌متر)

۳. پاسپورت معتبر

      • گذرنامه حداقل ۳ ماه بیشتر از اعتبار ویزای درخواست شده، اعتبار داشته باشد.
      • گذرنامه حداقل ۲ صفحه آزاد داشته باشد و از تاریخ صدور آن بیشتر از ۱۰ سال نگذشته باشد.

۴. کپی پاسپورت متقاضی (از صفحه مشخصات و کلیه ویزاهای شینگن گذشته)

۵. مدارک دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد (در صورت وجود)، اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی

۶. بیمه نامه مسافرتی (با پوشش حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت)

۷. رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفرهای ورودی اتریش یا مستقیم توسط هتل تایید شده باشد. (تاییدیه آنلاین هتل قابل قبول نیست)

۸. بلیط سفر (رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز)

            • توضیح: اصولا ارائه‌ی بلیط قطعی خریداری شده الزامی نیست.

۹. مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی (برای مثال صورت وضعیت حساب‌های بانکی، تاییدیه بانکی و غیره)

            • ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد، در تصمیم‌گیری لحاظ نخواهد شد.

۱۰. در صورتی که متقاضی در خصوص مورد ۹ مدارک کافی ارائه نکند و سفر توسط آژانس مسافرتی ایرانی برنامه‌ریزی شود، ارائه دعوتنامه (تعهدنامه) الکترونیکی توسط آژانس مسافرتی اتریشی الزامی است.

۱۱. مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی است.

۱۲. هزینه رسیدگی به درخواست ویزا (۶۰ یورو، کودکان ۶ الی ۱۲ سال ۳۵ یورو و کودکان زیر ۶ سال رایگان) باید به یورو پرداخت شود. لازم به ذکر است وجه پرداخت شده در صورت رد درخواست، مسترد نمی‌شود.

 

لازم بذکر است موسسه حقوقی کیمیاسپنتا تمامی مراحل اخذ ویزای شما متقاضیان عزیز را در کوتاه ترین زمان ممکن به صورت کاملا قانونی انجام می دهد و متقاضیان عزیز با خیالی آسوده و بدون دغدغه می توانید برای اخذ ویزای اتریش از طریق شماره تماس های زیر با مشاوران ما در تماس باشید.

تلفن همراه: ۰۹۱۲۰۵۶۲۵۲۱ دفتر مرکزی: ۲۲۴۰۲۰۵۴-۰۲۱ | ۲۲۱۸۰۵۵۱-۰۲۱ | ۲۲۱۸۰۵۵۹-۰۲۱[

 

 

مدارک درخواست روادید در صورت وجود باید به ترتیب زیر تحویل داده شود:

عدم رعایت این امر باعث می شود که متقاضیان بعدی در الویت قرار گیرند.

  • گذرنامه
  • فرم درخواست + عکس
  • کپی بلیط و رزرو هتل
  • دعوتنامه
  • ریزپرینت حساب بانکی
  • گواهی تمکن مالی بانک
  • فیش حقوقی
  • گواهی اشتغال به کار
  • گواهی ثبت شرکت/ پروانه کسب، پروانه مطب
  • سند ملکی
  • شناسنامه
  • سایر مدارک
  • کپی بیمه

سایر اطلاعات برای دریافت ویزای اتریش

 

کلیه مدارک باید به زبان آلمانی ترجمه شوند.

سفارت این حق را برای خود محفوظ می‌داند که در مواقع خاص، علاوه بر مدارک فوق، مدارک دیگری را نیز از متقاضی مطالبه نموده و یا متقاضی را برای انجام مصاحبه تکمیلی به سفارت دعوت نماید.

به غیر از مواردی که از درخواست کنندگان خواسته شده است، مدارک دیگری را برای سفارت ارسال نکنید.

تمامی مدارک خواسته شده باید توسط فرد متقاضی، هنگام ارائه درخواست ویزا تحویل داده شوند.

برای تمامی اقدامات مرتبط با صدور ویزا، تنها وجهی که باید پرداخت شود، هزینه رسیدگی به درخواست ویزا است و فرم‌های درخواست ویزا رایگان هستند.

لازم است فرم درخواست ویزا را به صورت کامل، تکمیل و آن را امضا کنید. چرا که دستور تکمیل بعدی مدارک، منجر به طولانی شدن روند رسیدگی به درخواست شما خواهد شد.

درخواست‌ها باید حداقل ۱۴ روز پیش از تاریخ پیش‌بینی شده سفر ارائه شود.

صدور ویزا تضمین کننده اجازه ورود به قلمرو جمهوری اتریش نیست. چنانچه هنگام گذر از مرز، دلایلی مبنی بر عدم پذیرش (اخراج) به وجود آید، امکان ابطال ویزا و عدم اجازه ورود وجود خواهد داشت. صدور ویزا به منزله مجوزی برای انجام کار و کسب درآمد به غیر از در چارچوب سفرهای تجاری نیست.

 

سفارت اتریش کجاست؟

تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان محمود احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۶-۸

دسترسی به سفارت اتریش در تهران از این مسیر هم امکان‌پذیر است: نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان میری، کوچه میرولی، پلاک ۸-۶

بخش کنسولی سفارت اتریش

برای تماس با بخش کنسولی سفارت اتریش می‌توانید روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۰۹:۰۰ الی ۱۲:۰۰ و ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۵:۰۰ به وقت تهران با شماره زیر تماس بگیرید:

ساعات کاری بخش کنسولی

بخش کنسولی سفارت اتریش، یکشنبه الی پنج‌شنبه، از ساعت ۰۹:۰۰ الی ۱۲:۰۰ آماده ارائه خدمات به مراجعین است.

 

 

 

 

Tags: , , , , , , , , ,