روش های اقامت در گرجستان

 

کشور گرجستان به دلیل شرایط استراتژیک جغرافیایی و نزدیکی به اروپا، آسیا و خاورمیانه مورد توجه بسیاری از افراد برای سرمایه گذاری و اخذ اقامت اروپا قرارگرفته است. کشور گرجستان به عنوان یک کشور پیشرفته و دارای اقتصاد پویا یکی از گزینه های بسیار مناسب برای مهاجرت و اخذ اقامت اروپا می باشد. در این مطلب به توضیح روش های اقامت در گرجستان می پردازیم با کیمیا سپنتا همراه باشید.

 

روش های اخذ اقامت گرجستان

  1. سرمایه گذاری
  2. خرید ملک
  3. ثبت شرکت
  4. اقامت کاری
  5. اقامت تحصیلی
  6. ازدواج

 

پیش از هر اقدامی لازم است بدانید که اقامت گرجستان با شهروندی گرجستان دارای تفاوت می باشد. با اخذ اقامت گرجستان شما اجازه دارید که در این کشور زندگی کنید و اقامت داشته باشید و از حقوق شهروندی برخوردار شوید. اما مهم ترین تفاوت آنها این است که شهروندان گرجستان برخلاف کسانی که فقط اقامت گرجستان را دارند، حق رای داشته و می توانند پاسپورت گرجستانی دریافت کنند.

 

 

 

 

  • سرمایه گذاری در گرجستان 

در سال های اخیر کشور گرجستان پیشرفت چشمگیری در زمینه اقتصادی داشته است و به علت هزینه پایین راه اندازی کسب و کار به عنوان یکی از بهترین مقاصد سرمایه گذاری در اروپا و اخذ اقامت اروپا شناخته می شود. برای شروع سرمایه گذاری در گرجستان نیازمند حداقل مبلغ ۳۰۰ هزار لاری ( ۱۳۰هزار دلار ) نیاز خواهید داشت. به عنوان مثال سرمایه گذاری روی ساخت و ساز در گرجستان یکی از موارد پرطرفدار و همچنین پر سود برای دریافت اقامت اروپا می باشد.

 

  • خرید ملک در گرجستان

در حال حاضر بهترین روش اخذ اقامت گرجستان، خرید ملک می باشد. با توجه به قوانین مهاجرتی گرجستان از سال ۲۰۱۵ اتباع خارجی می توانند از طریق خرید ملک در گرجستان، اقامت گرجستان را دریافت نمایند. حداقل میزان سرمایه برای خرید ملک در گرجستان  مبلغ ۳۵ هزار دلار می باشد.  پس از خرید ملک، اقامت گرجستان برای شما صادر می شود  و پس از گذشت ۱ سال مجوز اقامت تمدید می شود و اگر ۶ سال پیاپی اقامت شما با رعایت قوانین و شرایط کشور گرجستان تمدید شود، شما مجاز به دریافت اقامت دائم می شوید و می توانید برای اقامت دائم اقدام نمائید.

 

  • ثبت شرکت در گرجستان

ثبت شرکت در گرجستان اغلب به صورت شرکت های LLC (مسئولیت محدود) انجام می شود. پس از درخواست ثبت شرکت به صورت LLC برای شما پروانه ثبت شرکت صادر می شود که متقاضی را برای فعالیت تجارت عمومی در گرجستان مجاز می کند. با اخذ این نوع مجوز شما می توانید هر نوع کسب و کاری (به غیر از تولید و پخش مواد پزشکی) را راه اندازی کنید. همچنین با این مجوز می توانید کسب و کارهایی نظیر رستوران، کافی شاپ، بوتیک و … را ایجاد کنید.

 

  • از طریق کار

اقامت از طریق کار در گرجستان موضوعی است که بسیاری از متقاضیان به آن رجوع می کنند. افرادی که به هر دلیلی نمی توانند از طریق سرمایه گذاری و یا تحصیل اقامت گرجستان را اخذ نمایند، معمولا از راه کار به این کشور وارد می شوند. متقاضیان کار در گرجستان می بایست یک ویزای بلند مدت اخذ نمایند و سپس برای جواز اقامت گرجستان اقدام نمایند. ویزای گرجستان تنها در صورتی که یک ویزای بلند مدت باشد جواز کار محسوب می شود. در این نوع اقامت بصورت ماهانه ملزم به پرداخت هزینه ی مالیات می باشد که حداقل هزینه مالیات ۱۴۰ لاری گرجستان می باشد . هر شخصی که به نوعی در گرجستان مشغول به کار می باشد می بایست ۲۰ درصد از حقوق دریافتی را به عنوان مالیات بر حقوق پرداخت نماید .

 

  • اقامت تحصیلی

تحصیل در گرجستان یک موقعیت عالی برای متقاضیان اقامت اروپا می باشد. مردم گرجستان اغلب تحصیل کرده هستند و از سطح فرهنگ بالایی برخوردارند به همین جهت دولت گرجستان به تحصیل اهمیت ویژه ای می دهد. برای تحصیل در گرجستان بهتر است که زبان گرجی را بلد باشید اما اگر این زبان را بلد نیستید باید دانش انگلیسی بالایی داشته باشید و دارای آیلتس ۸۰۸ (IELTS 808)  یا تافل ۸۰ (TOEFL 80) به بالا داشته باشید. در این صورت پس از دریافت پذیرش تحصیلی از یکی تز دانشگاه های گرجستان می توانید برای تحصیل راهی این کشور شوید به علاوه پس از اخذ پذیرش برای شما دوره ۱۳۰ ساعته زبان گرجی نیز برگزار می شود.

 

  • ازدواج

طبق قوانین مهاجرتی گرجستان هر شخصی که با یک تبعه گرجستانی ازدواج کند، پس از مدت یک ماه با ارائه سند و مدارک کافی می تواند اقامت موقت گرجستان را دریافت کند. این قانون در کشور گرجستان برای مردان و زنان یکسان است اما ارائه اقامت برای مردانی که با تبعه گرجی ازدواج می کنند، ممکن است مدت زمان بیشتری به طول بیانجامد و دولت گرجستان تحقیقات بیشتری در خصوص اثبات ازدواج شما انجام دهد. طبق قوانین گرجستان در هنگام ازدواج هر دو طرف باید داریا حداقل یک شاهد برای ازدواج باشند. این شاهدین باید کارت شناسایی خود را به همراه داشته و به هنگام تنظیم عقد نامه در محل حضور داشته باشند.

 

با گذشت زمان، روند اخذ اقامت و مهاجرت گرجستان ممکن است پیچیده تر از قبل شود اما لازم است بدانید که در حال حاضر، مطمئن ترین روشهای اخذ اقامت گرجستان، خرید ملک و سرمایه گذاری هستند اما با توجه به احتمال پیوستن گرجستان به اتحادیه اروپا و پر شدن سقف مهاجرتی این کشور، در صورت تصمیم برای مهاجرت به این کشور زیبا و پیشرفته به شما توصیه می کنیم هرچه سریعتر تصمیم خود را اجرائی نمائید و برای مهاجرت به گرجستان قدام نمایید.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اقامت گرجستان و اقامت اروپا می توانید از طریق صفحه  ارتباط با ما با مشاورین ما تماس حاصل نمایید.

 

کانال تلگرام