ثبت شرکت در اتریش | فرصت ویژه اقتصادی

اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت در اتریش

 

اتریش یکی از جذاب ترین کشورها برای زندگی و اقامت در جهان است. اقامت اتریش یکی از معتبرترین مجوزهای اقامت در سراسر اروپا محسوب می شود. وضعیت اقتصادی رو به رشد و ثابت، نرخ تورم فوق العاده کم، محیط اجتماعی امن و پیشرفته، زیرساخت های شهری مدرن و بسیار عالی و همچنین امید به زندگی مردم اتریش این کشور را به محیطی آرام و برجسته برای زندگی  تبدیل کرده است. به همین دلیل این کشور هرساله میزبان گردشگران و مهاجران زیادی است افرادی که تمایل به تجارت، سرمایه گذاری و اخذ اقامت اروپا هستند می توانند از طریق ثبت شرکت در اتریش اقدام نمایند. در ادامه به توضیح چگونگی اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت در اتریش می پردازیم با کیمیاسپنتا همراه باشید.

اتباع خارجی در کشور اتریش اجازه هرگونه تاسیس خدمات بازرگانی و معامله را از طریق ثبت شرکت در اتریش و یا راه اندازی کارخانجات خواهند داشت. با وجود اینکه کشور اتریش یکی از بزرگترین اقتصاد های اروپاست و از بالاترین سطح کیفیت زندگی در دنیا برخوردار است با این حال مطابق قوانین مالیاتی ثبت شرکت در اتریش از سال ۲۰۰۵ نرخ مالیات در این کشور با کشورهای اروپای شرقی مانند مجارستان ، اسلواکی ، لهستان که دارای پرداخت مالیات کمتری هستند نزدیک است. بسیاری از هزینه های مالیاتی جانبی که بر مشاغل و درآمد افراد که در کشورهای دیگر مرسوم می باشد در کشور اتریش وجود ندارد.

کشور اتریش یکی از پذیراترین کشورها نسبت به متقاضیان اخذ اقامت است. اولویت کشور اتریش با افرادی است که  متمکن هستند و یا صاحبان مشاغل و حرفه و کسانی که مدارج بالای علمی را طی می کنند و یا توانایی ثبت شرکت در اتریش را دارند. طبق آخرین آمار و شاخص های اعلام شده برای تعیین کیفیت زندگی در شهر های دنیا در سال ۲۰۱۷ شهر وین اولین شهر دنیا به لحاظ کیفیت زندگی تعیین شده است.

با اخذ اقامت اتریش از طریق ثبت شرکت در اتریش از مزایای شهروندی برخوردار می شوید و امکان سفر آزادانه در محدوده کشورهای اروپایی (شینگن) بدون نیاز به ویزا را خواهید داشت. اقامت اولیه کشور اتریش یکساله بوده که به صورت کارت اقامت برای متقاضیان صادر می گردد و پس از یکسال مجددا یکسال دیگر و بعد از گذشت این دو سال برای سه سال تمدید خواهد شد.

در کشور اتریش اجازه ثبت انواع شرکت وجود دارد و  رایج ترین ثبت شرکت در اتریش، ثبت شرکت با مسئولیت محدود است. یکی از مهم ترین مزیت های ثبت شرکت در اتریش در مقایسه با کشورهای اروپایی دیگر نحوه پرداخت مالیات آن است. طبق قوانین ثبت شرکت در اتریش  مالیات شرکت ها ۲۵ درصد از سود شرکت است. با توجه به کاهش مالیات در کشور اتریش از نرخ ۳۴ درصد به نرخ ۲۵ درصد، این کشور از لحاظ کسب وکار موقعیت بسیار مناسبی برای صاحبان کسب و کار است که مایل هستند حرفه خود را در اروپا توسعه دهند.

در کشور اتریش اجازه ثبت انواع شرکت وجود دارد و  رایج ترین ثبت شرکت در اتریش، ثبت شرکت با مسئولیت محدود است. برای ثبت شرکت در کشور اتریش نیاز به ملزومات حرفه ای برای کسب و کار و سرمایه به مبلغ حداقل ۳۵۰۰۰ یورو می باشد. (شرکت با مسئولیت محدود )

همانطور که در بالا بیان شد متقاضیان با ثبت شرکت و پرداخت مالیات می توانند اقامت اتریش را دریافت نمایند، برای ثبت شرکت در اتریش نیاز به رعایت مواردی مثل پر کردن فرم ثبت شرکت، طوح توجیهی اقتصادی (Business Plan)  و موارد دیگر است که حضور شما بیان نمودیم، فرد پس از مدت ۳ سال از ثبت شرکت طی شرایطی می تواند برای اقامت دائم اتریش درخواست نماید و پس از ۵ سال از زمان اخذ اقامت دائم می تواند درخواست پاسپورت کند. سرمایه مورد نیاز برای ثبت شرکت در اتریش حداقل ۳۵۰۰۰ یورو می باشد . 

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت در اتریش عبارت اند از:

  • اساسنامه شرکت و تنظیم ان
  • گواهی مجوز تاسیس شرکت مذبور
  • پر کردن فرم ثبت شرکت در اتریش
  • طرح توجیهی اقتصادی (Business Plan)
  • مشخصات شرکت مانند نام ، موضوع و نوع فعالیت شرکت ، میزان مبلغ سرمایه گذاری ، تعیین مدیر عامل ، تعداد سهامداران ، میزان سهم سهامداران شرکت ، ادرس شرکت و …..
  • تعیین مدیر عامل ، اعضای شرکت ، حسابرس ، مشاورین حقوقی و مالیاتی و ….
  • قرار دادن مبلغ ۳۵۰۰۰ یورو در یکی از بانک های اتریش که حداقل ۱۷۵۰۰ یورو از این مبلغ باید به صورت نقد پرداخت گردد ( پیرینت حساب بانکی )
  • اقامت داشتن با عنوان شغل ازاد
  • گواهی عدم سو پیشینه
  • ترجمه گواهی عدم سو پیشینه
  • شناسنامه
  • ترجمه شناسنامه
  • پاسپورت

 

مزایای ثبت شرکت در اتریش:

  •  مالکیت ۱۰۰ درصد، بدون نیاز به شریک محلی (اتریشی). 
  • شخص می تواند از برند یا مارک تجاری اروپایی برای شرکت خود استفاده نماید.
  • دسترسی به تمام نواحی اروپایی و عضو شینگن برای مسافرت، تجارت و اقامت طولانی مدت.
  • شخص می تواند به راحتی برای سفر به تمامی نقاط دنیا ویزا اخذ نماید.
  • افتتاح حساب بانکی برای خود و یا حساب حقوقی برای شرکت.
  • در اتحادیه اروپا قوانین تجاری و گمرکی برای افراد بصورت ازاد می باشد.
  • متقاضی پس از مدت ۳ سال می تواند برای اقامت دائم درخواست دهد.
  • متقاضی پس از مدت ۵ سال از اخذ اقامت دائم می تواند برای پاسپورت درخواست نماید.

 

 

جهت کسب اطلاعات لازم درباره ویزای اتریش و اقامت اتریش و ثبت شرکت در اتریش می توانید با مشاوران موسسه تماس حاصل نمایید. 

تلفن های دفتر تهران:

۰۲۱-۲۲۱۸۰۵۵۱ | ۰۲۱-۲۲۱۸۰۵۵۹  و  ۲۲۱۸۰۳۶۵-۰۲۱ | ۲۲۱۸۰۳۶۳-۰۲۱

تلفن های همراه:

۰۹۱۲۴۶۶۷۴۸۴  و  ۰۹۱۲۰۵۶۲۵۲۱

 

کانال تلگرام کیمیاسپنتا

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,