اقامت اسلوونی از طریق سرمایه گذاری (انواع سرمایه گذاری در اسلوونی)

 

حتما شما هم مانند تمامی عزیزانی که به دنبال مهاجرت هستید سوال های متفاونی در ذهن دارید. اقامت اسلوونی از ط

ریق سرمایه گذاری چگونه است؟

شاید این مهم ترین سوالی باشد که برای شما پیش آمده باشد. برای پاسخ به این سوال لازم است تا با شرایط مختلفی که برای اخذ ویزای اسلوونی نیاز است آشنا شوید.

در این مقاله سعی شده به سوالات احتمالی شما و همچنین بررسی موانع و چالش های شما برای مهاجرت به اسلوونی پرداخته شود.

اقامت اسلوونی از طریق سرمایه گذاری

همانگونه که پیش تر اشاره کردیم روش های بسیاری برای اخذ اقامت اسلوونی  وجود دارد اما یکی از بهترین و راحت ترین آن ها دریافت اقامت اسلوونی از طریق سرمایه گذاری می باشد.

برای آشنایی بیشتر با این روش بهتر است تا معنای کلمه سرمایه گذاری را بررسی کنیم.

به طور کلی سرمایه گذاری در اسلوونی به دو دسته ی مهم تقسیم می شود:

  1. ثبت شرکت در اسلوونی
  2. خرید ملک در اسلوونی

اخذ اقامت اسلوونی از طریق سرمایه گذاری

 

سوال مهمی که ایجاد می شود این است که اصلا چرا باید کشوری مانند اسلوونی را برای اقامت و سرمایه گذاری انتخاب کنیم؟ جواب این سوال با استفاده ازشرایط فوق العاده ی این کشور برای سرمایه گذاری بسیار راحت می باشد:

 

چه کشوری بهتر از اسلوونی برای سرمایه گذاری ؟

 

مهم ترین ویژگی اسلوونی این است که این کشور پلی میان اروپای شرقی و اروپای غربی می باشد. همجواری با دریا ، مناطق کوهستانی بسیار زیبا ، همسایگی با کشور های ایتالیا و کرواسی ، صنایع گردشگری فراوان و…

از دیگر مزیت های این کشور است که می تواند هر کسی را برای اقامت در این کشور ترغیب نماید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کشور اسلوونی می توانید از این سایت بازدید نمایید.

اقامت اسلوونی سرمایه گذاری

بهترین و ساده ترین راه برای اخذ اقامت اسلوونی سرمایه گذاری در این کشور می باشد.

دلیل استفاده از این جمله این است که پروسه دریافت اقامت از طریق سرمایه گذاری بسیار ساده و همانند سایر کشور های اروپایی می باشد.

محدودیتی برای سرمایه گذاری در اسلوونی وجود ندارد و پس از سرمایه گذاری می توانید از طریق دولت این کشور مراحل دریافت اقامت خود را انجام دهید.

اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت در اسلوونی

شما پس از ثبت شرکت در کشور اسلوونی اقامت ۱ تا ۵ ساله و بصورت موقت دریافت خواهید کرد. پس از اتمام این اقامت می توانید برای اقامت دائم اقدام نمایید.

دریافت اقامت تجاری این امکان را به شما می دهد که از این طریق بتوانید اقامت را برای خانواده ی خود نیز کسب کنید.

همچنین این سند به شما این امکان را می دهد که بتوانید به سایر کشور های عضو اتحادیه اروپا نیز سفر کنید.

تعدادی دیگر از مزایای اخذ اقامت اسلوونی عبارتند از:

  • استفاده از خدمات پزشکی رایگان برای شما و خانواده ی شما
  • آموزش رایگان برای فرزندان شما
  • داشتن حساب بانکی معتبر
  • امکان دریافت پاسپورت بعد از گذشت پنج سال از اقامت
  • امکان سفر به بیش از ۱۶۴ کشور بدون ویزا
  • قوانین تجارتی و گمرکی آزاد

مراحل اخذ اقامت در اسلوونی از طریق سرمایه گذاری

ابتدا برای این کار لازم است تا مدارک مورد نیاز آن را تهیه نمایید. برای این کار لازم است تا نحوه ی سرمایه گذاری خود را انتخاب نمایید.

سپس باید به صورت توریستی به کشور اسلوونی سفر می کنید. سرمایه گذاری خود را انجام داده و سپس به ایران بر می گردید و از طریق سفارت اسلوونی برای اقامت خود اقدام می کنید.

اقامت اسلوونی از طریق خرید ملک

خرید ملک در اسلوونی  برای کسانی که در کشور های اروپایی اقامت ندارند تقریبا غیر ممکن می باشد برای این کار میتوانید از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت در این کشور افدام نمایید.

خرید ملک در اسلوونی

خرید ملک در اسلوونی مزایای فوق العاده ای دارد. خرید ملک در این کشور به عنوان یک روش کسب درآمد در نظر گرفته می شود.

همچنین شماره ی مالیاتی که به سبب داشتن خانه به شما داه می شود برای ثبت شرکت در اسلوونی استفاده می شود.

اقامت اسلوونی از طریق ثبت شرکت 

ساده ترین راه برای دریافت اقامت اسلوونی ثبت شرکت در این کشور می باشد. اما شرایطی که برای اقامت اسلوونی از طریق سرمایه گذاری لازم است آنچنان هم ساده نیست. سرمایه شما نباید از ۷۵۰۰ یورو کمتر باشد.

در ابتدا لازم است تا در کشور اسلوونی ثبت نام قانونی را انجام دهید. این کار از ۵ تا ۱۴ روز به طول خواهد انجامید. در مرحله ی بعد باید برای ثبت شرکت خود اقدام نمایید.

پس از انجام تمامی این کارها به ایران برگشته و برای اقامت از طریق سفارت اسلوونی اقدام می کنید.

مدارکی که برای ثبت شرکت در اسلوونی نیاز است عبارتند از :

  • اصل و کپی پاسپورت
  • اصل و کپی آدرس اقامت دائم
  • اصل و کپی مدرک تولد
  • و پر کردن فرم های لازم برای ثبت نام

در ادامه می خواهیم به بررسی روش های سرمایه گذاری در شرکت های مختلف را بررسی کنیم. این روش ها به دسته های مختلفی تقسیم می شوند که عبارتند از:

استخدام پرسنل شهروند اتحادیه اروپا: برای این کار لازم است تا مبلغ ی معادل ۱۲۰۰۰تا ۱۴۰۰۰ یورو سرمایه گذاری کنید. در این روش شما پس از حداقل ۶ ماه پروسه ی خود را تکمیل خواهید کرد.

سرمایه گذاری و ثبت شرکت در اسلوونی: برای این کار لازم است تا مبلغ ی معادل ۵۰۰۰۰یورو سرمایه گذاری کنید. در این روش شما پس از حداقل ۱ماه پروسه ی خود را تکمیل خواهید کرد.

فروش از طریق شرکت در جهان: برای این کار لازم است تا مبلغ ی معادل ۱۰۰۰۰یورو سرمایه گذاری کنید. در این روش شما پس از حداقل ۶ماه پروسه ی خود را تکمیل خواهید کرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه شرایط و نحوه ی دریافت اقامت اسلوونی می توانید با مشاورین ما در کیمیا سپنتا تماس حاصل فرمایید.

 

اقامت اسلوونی از طریق سرمایه گذاری

Tags: , , , ,