اقامت اسلوونی از طریق ثبت شرکت

 جمهوری اسلوونی (به اسلوونیایی: Slovenija) کشوری است در جنوب اروپای مرکزی. پایتخت و بزرگ‌ترین شهر آن «لیوبلیانا» (Ljubljana)است.
✅ اسلوونی از سوی غرب با ایتالیا، از شمال با اتریش، از جنوب و جنوب شرقی با کرواسی و از سمت شمال شرق با مجارستان هم‌مرز است. اسلوونی یک جمهوری پارلمانی است و از اقتصاد و وضعیت اجتماعی پیشرفته‌ای برخوردار است. ۶۱ درصد از مردم اسلوونی مسیحی و بقیه بی‌دین یا پیرو دیگر ادیان هستند. جمعیت این کشور دو میلیون و شصت هزار نفر است. واحد پول این کشور یورو و زبان رسمی آن اسلوونیایی است. اسلوونی از اعضای اتحادیه اروپا و سازمان ناتو است. 

با داشتن اقامت اسلوونی شما قادر خواهید بود به تمامى کشورهاى اتحادیه اروپا و شینگن بدون نیاز به ویزا سفرکنید و برای دریافت ویزاى بسیارى از کشورهاى غربى همچون کانادا ـ استرالیا ـ نیوزیلند و حتى آمریکا را براحتى اقدام نمایید. پایتخت کشور اسلوونی لوبلیانا است. این شهر یکی از شهر های جذاب در اروپا است که سالانه گردشگران زیادی را پذیرا است و یک شهر دانشجویی است .فاصله این شهر تا ونیز ۲۴۰ کیلومتر ،تا تریسته ایتالیا ۹۰ کیلومتر و تا مونیخ المان ۳۴۰ است .هزینه های این شهر نسبت به دیگر شهر های اروپا نسبتا ارزان تر است. برای مشاهده زیبایی های اسلوونی و پایتخت این کشور می توانید به این صفحه مراجعه نمایید.

 

بیشتر بخوانید   اسلوونی، بهشت عاشقان طبیعت

 

شرایط و هزینه زندگی در اسلوونی 

هزینه زندگی در پایتخت بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ دلاره که مطمئناً در ماریبور که  به اتریش نزدیک است هزینه ارزانتر خواهد بود. شاید با کمتر از ۴۰۰ یورو هم می توان به راحتی  گذران زندگی کرد. کلاً اسلوونی یک کشور رو به رشد است که از مزایای آن میشود به قرار داشتن در اتحادیه اروپا و ناتو و پیمان شینگن اشاره کرد. در ضمن اگر علاقمند به کوهنوردی هستید می توانید به رشته کوههای آلپ که در این کشور قرار دارد سری بزنید. در ضمن عسل طبیعی این کشور زبانزد  خاص و عام است. از دیگر مشخصه های این کشور زیبا می توان به تعداد کلیساهای بسیار زیاد و طبیعت بکر با دریاچه های احاطه شده اشاره کرد. بخش اصلی و قطب اقتصادی و صنعتی در شهر «لیوبلیانا» (Ljubljana)  قرار دارد که به گفته ویکی پدیا یکی از قویترین دستمزد ها در اروپا را به نیروی کارش پرداخت کرده است. در ضمن جمعیت این کشور حدود ۲ میلیون نفراست و به تازگی سفارتش را در ایران ایجاد کرده است. 

مزایای مهاجرت به کشور اسلوونی

  • این کشور دارای استاندارد بالای زندگی و آب و هوای مطلوب برای زندگی می باشد.
  • سیستم آموزشی کشور اسلوونی رایگان و به زبان انگلیسی می باشد.مدرک دانشگاه های اسلوونی در سراسر جهان قابل قبول می باشد.
  • جهت اخذ پذیرش برای فرد متقاضی نیاز به ارائه مدرک تافل یا آیلتس نمی باشد.
  • فردی که قصد تشکیل و راه اندازی شرکتی را در کشور اسلوونی داشته باشد می تواند این عمل را در یک پروسه ی کاری کوتاه در آن کشور انجام دهد.
  • این کشور دارای اقتصادی قوی و توسعه یافته نیز می باشد.
  • بسیاری از شهروندان کشور اسلوونی علاوه بر زبان خود بر یک زبان خارجی دیگر نیز مسلط می باشند.
  • به راحتی به بدون ویزا به کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شینگن سفر کنید و همه اعضای خانواده از مزایای اقامت اروپا بهره مند می شوند. اخذ ویزا در کشور اسلوونی برای کشورهای آمریکا، انگلستان و کانادا آسان تر خواهد بود و با اقامت در کشور اسلوونی شهروند اتحادیه اروپا محسوب شوید.
  • از امکانات رایگان پزشکی و رفاهی بهره مند شوید. 

 

ثبت شرکت در اسلوونی

 یکی از راه های اخذ اقامت در اسلوونی ثبت شرکت در اسلوونی می باشد.با توجه به قوانین مهاجرتی اسلوونی ثبت شرکت در اسلوونی نیز یکی از راه های اخذ اقامت دائم و نهایتا اخذ تابعیت اسلوونی خواهد بود.به واسطه سرمایه گذاری و ثبت شرکت در اسلوونی افراد می توانند از شرایط و قوانین تحصیل در اسلوونی و بورسیه تحصیلی،تحصیل رایگان و هزینه تحصیل در اسلوونی آگاهی یافته و از شرایط و ضوابط تحصیل رایگان در اسلوونی به واسطه ثبت شرکت در اسلوونی برخوردار شود. اقامت در اسلوونی به واسطه مهاجرت کاری در اسلوونی فرصت مناسبی برای افراد متقاضی ثبت شرکت در اسلوونی و همچنین سرمایه گذاری در اسلوونی فراهم میکند که نهایتا منجر به اخذ اقامت دائم و اخذ تابعیت اسلوونی خواهد شد.

 

مزایای ثبت شرکت در اسلوونی

  • مالکیت ۱۰۰% (بدون نیاز به شریک محل
  • دسترسی به تمام نواحی اروپای شینگن برای مسافرت، تجارت و اقامت طولانی مدت
  • امکان درخواست اقامت دائم پس از ۵ سال
  • امکان درخواست پاسپورت ۵ سال بعد از اخذ اقامت دائم
  • امکان اخذ آسان ویزا برای تمامی نقاط دنیا
  • افتتاح حساب شرکتی و شخصی
  • استفاده از مارک تجاری (برند) اروپائی
  • قوانین تجاری و گمرکی آزاد در داخل اتحادیه اروپا
  • پس از اخذ پاسپورت کشور اسلوونی شما قادر خواهید بود به ۱۶۴ کشور بدن نیاز به ویزا سفر کنید .

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای اسلوونی:

  • اصل گذرنامه به همراه کپی از تمامی صفحات آن:پاسپورت فرد متقاضی باید حداقل ۵سال اعتبار داشته باشد و همچنین حداقل دارای دو صفحه خالی نیز باشد و همچنین کپی از ویزاهای گذشته اروپا و کشورهای امریکایی
  • ارائه اسناد و مدارک شرکت جهت اخذ ویزای موقت یکساله
  • حضور شخص متقاضی جهت انجام مصاحبه و انجام مراحل اداری
  • ۳ قطعه عکس رنگی با پس زمینه سفید
  • بیمه نامه مسافرتی به همراه اصل مهر که حداقل مبلغ ۳۰٫۰۰۰ یورو را پوشش دهد

 

شهر های کشور اسلوونی :

رتبه شهرها ناحیه آماری جمعیت

  1. لیوبلیانا اسردنیه‌سلوونسکا ۲۷۲٬۲۲۰ 
  2. ماریبور پودراوسکا ۹۵٬۱۷۱
  3. چلیه ساوینیسکا ۳۷٬۵۲۰
  4. کرانی گورنیسکا ۳۶٬۸۷۴
  5. ولنیه ساوینیسکا ۲۵٬۴۵۶
  6. کوپر اوبالنو-کراشکا ۲۴٬۹۹۶
  7. نوو مستو یوگووژودنا-اسلوونیا ۲۳٬۳۴۱
  8. پتوی پودراوسکا ۱۸٬۱۶۴
  9. تربوولیه زاساوسکا ۱۵٬۱۶۳
  10. کامنیک

 

 

 

تحصیل در اسلوونی:

اسلوونی دارای سه دانشگاه عمومی است:
  1. دانشگاه لیوبلیانا
  2. دانشگاه ماریبور
  3. دانشگاه پری مورسکا

دانشگاه لیوبلیانا قدیمی ترین و معتبرترین دانشگاه این کشور است وجزء ۵۰۰ دانشگاه برتر جهان و ۲۰۰ دانشگاه برتر اروپا می باشد. در رشته های مهندسی و رشته های فن آوری اطلاعات این کشور جایگاه قابل توجهی در جهان دارد(جایگاه ۲۷۰ در جهان).

تحصیل در این دانشگاه به جهت دانشجویی بودن شهر لیوبلیانا توصیه می گردد. دانشجویان یک پنجم این شهر را تشکیل می دهند.

دانشگاههای ماریبور و پری مورسکا (در شهر کوپر) نیز دارای رشته های با کیفیت مناسبی هستند.  این دو دانشگاه بیشتر کورسهای مهندسی، مدیریت و پزشکی رو ارائه میدهند هزینه سالیانه ۲۵۰۰ تا ۳۵۰۰ یورو دریافت میکنند و زبان تدریس ترکیبی از اسلونیایی – انگلیسی هست. و ددلاین برای این دانشگاه سپتامبر و  تحصیل از اکتبر آغاز میشود.

اسلوونی همچنین دارای دانشگاهی به نام دانشگاه اروپا – مدیترانه است که در شهر پیران قرار دارد. در این دانشگاه رشته هایی به زبان انگلیسی، فرانسه و عربی نیز ارائه می گردد.

تعداد دانشجویان خارجی در اسلوونی حدود ۲۰۰۰ نفر است که به سرعت در حال افزایش است. اکثر دانشجویان از کشورهای مربوط به جمهوری یوگسلاوی سابق هستند. تقریباً ۱۰ درصد دانشجویان مقطع دکتری خارجی هستند.

 

تحصیل در اسلوونی در مقطع کارشناسی

برای تحصیل در دانشگاههای کشور اسلونی در مقطع کارشناسی متقاضیان باید اخرین مدرک تحصیلی پیش دانشگاهی و مدرک دیپلم خود را بعد از ترجمه به دانشگاه مورد نظر خود فرستاده و پس از اخذ پذیریش اقدام به دریافت ویزا کنند.

طول تحصیل بین ۴ تا ۴٫۵ سال می باشد.

برای تحصیل در کشور اسلوونی در مقطع لیسانس دانشجویان نیاز به مدارک زبان انگلیسی نظیر آیلتس ندارند.

نکته ی حائز اهمیت در باب کشور اسلوونی نداشتن شرط سنی برای تحصیل میباشد.و همچنین تحصیل در رشته های غیر مرتبط در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا محدودیتی ندارد.

تحصیل در اسلوونی دکتری

در مقطع دکتری در بعضی رشته ها نیاز به نمره زبان می باشد و بیشتر رشته های ارائه شده توسط دانشگاه به زبان انگلیسی و اسلوونیایی می باشد. طول تحصیل در مقطع دکترا ۴ تا ۶ سال می باشد.

تحصیل در اسلوونی رشته های پزشکی

امکان تحصیل در رشته های پزشکی برای متقاضیان تحصیل در اسلوونی رشته های پزشکی ، دندانپزشکی و داروسازی به زبان انگلیسی و اسلوونی مهیا می باشد.دانشجویان متقاضی حتی به زبان انگلیسی باید دوره زبان اسلوونیایی را بگذرانند.

 

لیست دانشگاههای پزشکی کشور اسلوونی :

  1. University of Ljubljana – Faculty of Medicine
  2. University of Maribor – Faculty of Medicine

لیست  ۱۰ تا از برترین دانشگاههای غیر پزشکی کشور اسلوونی

  1. Public institutions
  2. University of Ljubljana, Ljubljana
  3. University of Maribor, Maribor
  4. University of Primorska, Koper
  5. University of Nova Gorica, Nova Gorica
  6. Faculty of Information Studies, Novo Mesto
  7. Private institutions
  8. Academia, Maribor
  9. Alma Mater Europaea – Evropski center, Maribor, Maribor, Ljubljana, Murska Sobota
  10. European Faculty of Law, Nova Gorica

لازم بذکر است تعداد دانشگاه های غیر پزشکی در اسلوونی ۲۹ عدد می باشد که در بالا ۱۰ تا از معتبر ترین های آنها را ذکر کردیم.

 

اقامت اسلوونی از طریق ثبت شرکت

اقامت اسلوونی از طریق ثبت شرکت

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,