اقامت اروپا از طریق کشور پرتغال

 

کشور پرتغال، جمعیتی در حدود ۱۱ ملیون نفر دارد و زبان رسمی مردم، پرتغالی می باشد. دین مسیحیت در کشور پرتغال رایج است و واحد پول پرتغال یورو است. کشور پرتغال به علت داشتن سوابق تاریخی بسیار و داشتن پادشاهی بزرگ، یکی از کشورهای سطح بالای اروپا می باشد. کشور پرتغال در جنوب غربی اروپا و غرب شبه جزیره ایبری واقع شده است. پرتغال یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا و حوزه شنگن است که از یکسو با اسپانیا و از سوی دیگر با اقیانوس آرام همسایه است. این موقعیت جغرافیایی فوق العاده به همراه امنیت بالا، سیستم سلامت عمومی و آموزش با کیفیت، وجود زیرساخت های اجتماعی مدرن، آب و هوای مطبوع در تمام سال و کیفیت بالای زندگی باعث شده است خیلی از افرادی که به دنبال اخذ اقامت اروپا از طریق کشور پرتغال هستند. اگر به دنبال زیبایی های طبیعی، مردمی با خوی دوستانه، آب و هوای خوب و یک سبک آرام زندگی می گردید ما زندگی در پرتغال را به شما پیشنهاد می کنیم. هرساله افراد زیادی برای لذت بردن و کشف گنجینه های معماری و سنگهای باستانی این کشور به پرتغال می آیند. در ادامه راه های اخذ اقامت اروپا از کشور پرتغال را توضیح می دهیم با کیمیاسپنتا همراه باشید. 

 

راه های اخذ اقامت اروپا از کشور پرتغال

  • اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری
  • اخذ اقامت پرتغال از طریق کار
  • اخذ اقامت پرتغال از طریق ازدواج
  • اخذ اقامت پرتغال از طریق تحصیل

 

اقامت اروپا از طریق سرمایه گذاری

روش های مختلف سرمایه گذاری در پرتغال

دریافت اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری از روش های زیر امکان پذیر می باشد.

  1. تجاری: انتقال سرمایه با ارزش حداقل ۱ میلیون یورو
  2. املاک و مستغلات: خرید زمین و ملک به ارزش حداقل ۵۰۰ هزار یورو
  3. بازسازی املاک و مستغلات: این حالت سرمایه گذاری برای ساختمان هایی با زمان بیش از ۳۰ سال در مناطق شهری با ارزش حداقل ۳۵۰ هزار یورو انجام می پذیرد.
  4. تحقیق و تکنولوژی: سرمایه گذاری به میزان حداقل ۳۵۰ هزار یورو برای کارهای تحقیقاتی در مراکز خصوصی و دولتی
  5. هنر، فرهنگ: سرمایه گذاری به میزان حداقل ۲۵۰ هزار یورو برای سرمایه گذاری و حمایت در کارهای هنری- بازسازی میراث ملی
  6. صندوق های سرمایه گذاری: سرمایه گذاری به میزان ۵۰۰ هزار یورو و بیشتر برای خرید سهام در صندوق های سرمایه گذاری یا سرمایه گذاری ریسکی
  7. اشتغال: ایجاد حداقل ۱۰ شغل

 

اقامت اروپا از طریق کار

کارفرما در مرحله اول باید طرح توجیه اقتصادی قوی داشته باشد و از طریق آن به وی اجازه داده شده باشد که کارمند و کارگرانی تا سقف تعداد مشخصی استخدام نماید. طریقه استخدام به این نحو است که فرد می بایست برای آن شغل به مدت ۳ ماه در پرتغال آگهی نموده و بعد ۳ ماه در اتحادیه اروپا آگهی کند و بعد برای استخدام شخص مورد نظر با ذکر دلایل و علت رد اشخاص دیگر در صورت اعلام آمادگی آنها دعوتنامه همکاری را برای شخص مورد نظر خود بفرستد و مدارک آن را به دولت پرتقال نشان دهد.

در این روش کارفرما باید حمایت کامل خود را از فرد اعلام نماید و شرایط اقامتی وی را محیا ساخته باشد. در هر دو حالت شخص اجازه بردن همراه تا مدت معینی که وضعیتش روشن نشده است را ندارد. دانستن زبان انگلیسی یا پرتغالی برای کار کردن در این کشور توصیه می شود و شخص بعد از پرداخت ۳ تا ۴ سال مالیات و بیمه می تواند درخواست اقامت دائم اروپا را نماید.

 

اقامت اروپا از طریق ازدواج

بر طبق یک قانون عمومی شخصی که فرد در پرتغال با وی ازدواج نموده است، باید هزینه های یک سال زندگی وی را در حسابی تامین نماید و علاوه بر آن می بایست این ازدواج رسمی و سپس ثبت شود و همزمان برای رسیدن به این امر مهم تمامی فرم ها پر و تاییدیه ها انجام شود. تا در حدود یکسال تمامی کارها انجام شود تا همسر به صورت قانونی اقدام به مهاجرت کند. در کشور مقصد هم یکسری قوانین وجود دارد که شخص با رعایت آن بعد از حداقل ۳ سال می تواند درخواست اقامت دائم نماید.

 

اقامت اروپا از طریق تحصیل 

از دیگر راه های مهاجرت به پرتغال راه تحصیل است، این راه از بهترین و ایمن ترین راه های ممکنه بوده و می توان گفت، با امکانات، هزینه ها و رتبه های دانشگاه، از بهترین گزینه های کشور های اروپایی بهره مند می شوید. کشور پرتغال با پذیرا بودن دانشجوها با تخصص مختلف چه در علوم فنی و مهندسی و چه در علوم تجربی و همچنین علوم انسانی با مجموع هزینه های ۱۰ تا ۱۲ هزار یورو در سال برای تحصیل و زندگی مقصد مناسبی برای تحصیل می باشد. زیرا علاوه بر اینکه خود فرد بدون محدودیت زمانی می تواند کار کند همراه وی نیز این جازه را دارد و همینطور می تواند از ابتدا شخص اصلی را همراهی نماید و این خود جزء امتیازات عالی این کشور است.

 

کانال تلگرام

Tags: ,