اقامت اروپا از راه ثبت شرکت

اقامت اروپا از راه ثبت شرکت

اقامت اروپا (شینگن) از طریق ثبت شرکت جمهورى چک ـ جمهورى اسلوواکى ـ لهستان ـ مجارستان – لیتووانى فرانسه ، آلمان ، بلژیک ، ایتالیا “همگى از اعضاى دائم اتحادیه اروپا و کشورهاى شینگن مى باشند” تمامى کشورهاى فوق از سال ٢٠٠۴ عضواتحادیه اروپا و از دسامبر ٢٠٠٧ وارد مجموعه کشورهاى شینگن شده اند. بنابراین با داشتن اقامت هر کدام از این کشورها شما قادر خواهید بود به تمامى کشورهاى اتحادیه اروپا و شینگن بدون نیاز به ویزا سفرکنید و ویزاى بسیارى از کشورهاى غربى همچون کانادا ـ استرالیا ـ نیوزیلند و حتى آمریکا را براحتى از سفارتهاى آنها در این ۴ کشور تهیه نمایید.

 

برای ثبت شرکت در اروپا نیازی به داشتن تحصیلات و تخصص و مدارک زبان انگلیسی (تافل و آیلتس) نیست و شما میتوانید بعد از ورود به کشور مقصد اقدام به یادگیری زبان آن کشور نمایید.
برای اطلاعت بیشتر می توانید با مشاورین ما تماس بگیرید
شماره تلفن همراه : ۰۹۱۲۴۶۶۷۴۸۴
شماره دفتر مرکزی: ۲۲۱۸۰۵۵۱-۰۲۱ | ۲۲۱۸۰۵۵۹-۰۲۱ | ۲۲۱۸۰۳۶۵-۰۲۱

مزایای اخذ اقامت اروپا

  • امکان سفر به کشورهای عضو اتحادیه شنگن، بدون نیازبه دریافت ویزا (بیش از ۱۴۵ کشور در سراسر جهان)
  • دریافت اقامت بدون محدودیت سنی
  • افتتاح حساب به آسانی در بانکهای اروپائی و سراسر دنیا
  • بهره مندی از مزایای تحصیلات رایگان در سطح اتحادیه اروپا
  • امکانات رفاهی، درمانی و بهداشتی رایگان در سطح اتحادیه اروپا
  • داشتن زندگی امن و دارای ثبات اقتصادی
  • اخذ پاسپورت کشور مورد نظر در عرض چند سال

 

 همچنین قادرخواهید خانه و اتومبیل بنام خود بخرید و آینده خود و فرزندانتان را در نقطه مطمئنى از اروپا تضمین نمایید.
 * هدف موسسه بین المللی کیمیاسپنتا از ارائه خدمات اقامت اروپا، راهنمائی درست، کمک و ارائه درخواست اقامت اروپا می باشد.
بعد از ۵ سال دارا بودن اقامت هر یک از این کشورها و بدون داشتن رکورد بد در پلیس اروپا, شما اقامت دایم دریافت نموده ومى توانید درخواست ملیت دوم را از دولت اقامت هر یک از این کشورها نموده و پاسپورت اروپایى را بنام خود دریافت نمایید.

دریافت اقامت هر یک از این کشورها داراى ٢ مرحله مى باشد

ثبت یک شرکت در هر کدام از این کشورها بنام شما بعنوان مالک و سهامدار
کمیل طرح اقتصادى, درخواست و اخذ اقامت ازهر یک از این کشورها اعتبار اقامت هر یک از این کشورها: تائیدیه و گواهى اقامت شما داراى اعتبار ۵ ساله مى باشد و اولین ویزاى اقامت ۱ سال صادر مى شود که توسط ادارات پلیس خارجى براحتى تمدید مى گردد. ویزاى دوم و سوم هر کدام ٢ سال اعتبار دارند و بعد از ۵ سال شما اقامت دائم این کشور را دریافت مى نمائید که مادام العمر بوده و نیازى به تمدید ندارد.

Tags: , , ,