اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری (در سال ۲۰۱۸)

اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری (در سال ۲۰۱۸)

بهترین سرمایه گذاری در آلمان در سال ۲۰۱۸چه راهی است؟ آیا میدانید بهترین راه سرمایه گذاری در کشور آلمان چه راهی میباشد ؟ آیا قصد ثبت شرکت در آلمان را دارید ؟ آیا در مورد شرایط ثبت شرکت در آلمان  آگاهی دارید ؟ آیا در مورد هزینه ثبت شرکت در آلمان آگاهی دارید ؟ در این مقاله در خصوص شرایط مهاجرت از طریق ثبت شرکت در آلمان و شرایط زندگی در آلمان اطلاعات کاملی را در اختیار شما علاقه مندان زندگی در آلمان قرار خواهیم داد چنانچه تمایل دارید اطلاعات بیشتر و کامل تری در خصوص شرایط ثبت شرکت در آلمان داشته باشید حتما این مقاله را مطالعه نمائید. در این مطلب اطلاعات مهمی در خصوص ویزای سرمایه گذاری و ثبت شرکت در کشور آلمان در اتیار شما علاقه مندان قرار گرفته است و می توانید با دید بازتری جهت اخذ ویزای ثبت شرکت در کشور آلمان اقدام نمائید. کشور آلمان از قطب های صنعتی اروپا و جهان می باشد. رشته های مهندسی در این کشور شرایط خوبی را برای کسانی که قصد کار و سرمایه گذاری دارند ایجاد کرده است، ما در این مطلب سعی داریم تا شما را با شرایط سرمایه گذاری و ثبت شرکت و شرایط انجام این کار آشنا کنیم، شرایط مختلفی وجود دارد که شما میبایست قبل از اقدام برای ثبت شرکت در این کشور از آن ها آگاه باشید، مسائلی از قبیل هزینه های زندگی در این کشور، شرایط ثبت شرکت و هزینه های آن، پایه حقوق یک کارمند و یا کارگر در این کشور، هزینه های بیمه و مالیات بر ارزش افزوده و بسیاری موارد دیگر که لازم می باشد که قبل از هر اقدامی از آنها آگاهی داشت تا با اطلاعات بیشتر اقدام به ثبت شرکت در این کشور داشته باشید.

بررسی آخرین شرایط دریافت اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری

اگر به دنبال به روزترین اطلاعات درباره دریافت اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری هستید، این مقاله برای شما نوشته شده است.

در این مقاله با ارائه بروزترین شرایط و اطلاعات ۲۰۱۸ ، به پرسش های شما در این باره پاسخ خواهیم داد. در اینجا علاوه بر توضیح کلی شرایط دریافت اقامت آلمان با سرمایه گذاری، به توضیح مزایا و محدودیت ها، مدارک لازم، شرایط تمدید و … نیز خواهیم پرداخت.

همچنین به پرسش های زیر پاسخ داده می شود.

  • اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری چیست؟
  • روش های اخذ اقامت آلمان با سرمایه گذاری کدامند؟
  • فرآیند و مراحل دریافت اقامت آلمان با سرمایه گذاری چیست؟
  • آیا به اعضای خانواده نیز اقامت تعلق می گیرد؟
  • آیا این نوع اقامت به دریافت اقامت دائم و پاسپورت (تابعیت) منجر می شود؟
  • مزایای دریافت اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری چیست؟
  • محدودیت ها و معایب دریافت اقامت آلمان با سرمایه گذاری کدامند؟
  • فرآیند اخذ اقامت آلمان با سرمایه گذاری چقدر طول می کشد؟
  • شرایط تمدید اقامت سرمایه گذاری آلمان چیست؟
  • مدارک مورد نیاز کدامند؟

 

 

 

آخرین شرایط دریافت اقامت آلمان با سرمایه گذاری

 

روش های اخذ اقامت آلمان با سرمایه گذاری کدامند؟

به صورت کلی دریافت اقامت سرمایه گذاری آلمان از چهار راه زیر ممکن است.

۱- راه اندازی یک کسب و کار بر پایه فعالیت های حرفه ای فردی (رستوران و …): اگر کار شما در زمینه فعالت های صنفی از قبیل رستوران، فروشگاه مواد غذایی، فروشگاه پوشاک و … بوده و مایل به سرمایه گذاری در آلمان هستید، می توانید بدون نیاز به ثبت شرکت و تنها با دریافت مجوزات صنفی مربوطه (Gewerbeanmeldung) اقدام به سرمایه گذاری و راه اندازی کسب و کار مورد نظر خود نمایید.

۲- ثبت شرکت مسئولیت محدود در آلمان: اگر مالک یک شرکت فعال و معتبر در ایران هستید و می خواهید در افتصاد آلمان به فعالیت بپردازید، می توانید شرکت مشابهی تاسیس کنید و فعالیت اقتصادی خود را شروع کنید. شرکت شما به صورت مسئولیت محدود و حداقل سرمایه لازم برای آن ۲۵٫۰۰۰ یورو می باشد. این شرکت یک شرکت کاملا مستقل آلمانی به حساب می آید.

۳- ثبت شرکت تضامنی: تمامی شرایط مانند شرکت مسئولبت محدود می باشد، فقط نوع شرکت تضامی بوده و  تنها تفاوت در نوع شرکت ثبت شده می باشد که در در اعتبار و مسئولیت های شرکت و سهامداران آن با شرکت مسئولیت محدود تفاوت دارد.

۴- تاسیس دفتر نمایندگی یا شعبه (Niederlassung): اگر شما مالک یک مجموعه بزرگ تولیدی (مانند کارخانجات موادغذایی) و یا شرکت بازرگانی (مانند شرکت های واردات و صادرات) هستید، طبق قوانین سرمایه گذاری در آلمان، تاجر کامل (Vollkaufmann) به حساب می آیید و می توانید برای مجموعه تحت نظر خود در آلمان اقدام به تاسیس شعبه نمایید.

تاسیس شعبه خود به دو شکل امکان پذیر است.

  • تاسیس شعبه مستقل (Selbständige Niederlassung Zweigniederlassung)
  • تاسیس شعبه وابسته (Unselbständige Niederlassung Betriebsstätte): مانند دفتر کارخانه ها، انبار پخش کالا و …

حداقل سرمایه گذاری در آلمان برای دریافت اقامت، چقدر است؟

حداقل سرمایه گذاری در آلمان برای اقامت ۲۵.۰۰۰ یورو در نظر گرفته شده است.

در نظر داشته باشید، به غیر از [tooltip hint=”25.000 یورو”]حداقل سرمایه[/tooltip] در نظر گفته شده، شما باید هزینه های سالیانه شرکت را نیز به آلمان منتقل نمایید.

مخارج یک سال شرکت شامل موارد زیر می شود.

  • حقوق دوازده ماه خودتان به عنوان مدیر شرکت
  • هزینه اجاره یک سال دفتر
  • حقوق یک سال کارمندان استخدام شده (در صورت نیاز)
  •  هزینه های دیگر مانند تبلیغات و … (در صورت نیاز)

 

فرآیند و مراحل دریافت اقامت آلمان با سرمایه گذاری چیست؟

ابتدا مدارک شما ترجمه رسمی شده و به تایید سفارت آلمان می رسد. مدارک تایید شده به علاوه طرح توجیهی برای وکلای موسسه حقوقی کیمیاسپنتا در آلمان ارسال شده تا پس از تایید طرح توجیهی در اداره ثبت شرکت ها در ایالت مورد نظر شما در آلمان، برای شما اجازه فعالیت اقتصادی صادر شود. پس از آن مدارک لازم به ایران ارسال شده تا شما با مراجعه به سفارت درخواست خود را ثبت نمایید.

آیا به اعضای خانواده نیز اقامت تعلق می گیرد؟

بله، به تمامی افراد تکلف شما (همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال) نیز اقامت تعلق می گیرد.

آیا این نوع اقامت به دریافت اقامت دائم و پاسپورت (تابعیت) منجر می شود؟

پس از یک دوره سه ساله در صورت موفقیت شرکت راه اندازی شده (طبق طرح توجیهی) اقامت موقت به اقامت دائم آلمان (اقامت اروپا) تبدیل خواهد شد.

مزایای دریافت اقامت آلمان با سرمایه گذاری چیست؟

  • مدت زمان نسبتاٌ کوتاه انجام پروسه دریافت اقامت آلمان
  • عدم نیاز به مدرک زبان
  • امکان راه اندازی کسب و کار در یکی از پویاترین و امن ترین اقتصادهای جهان
  • امکان به همراه بردن خانواده
  • امکان زندگی در آلمان و همجنین کل کشورهای حوزه شینگن
  • داشتن حقوقی تقریبا مشابه با شهروندان اتحادیه اروپا
  • عدم نیاز به ثبت شرکت (برای روش راه اندازی کسب و کار)

محدودیت های و معایب دریافت اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری کدامند؟

  • هزینه مهاجرت به آلمان و دریافت اقامت آلمان از این طریق نسبتا بالا می باشد.
  • مبلغ هزینه تمدید و مالیات سالیانه این روش قابل توجه است.
  • الزام به ارائه مدارک مربوط به فعالیت اقتصادی در کشور مبدا.
  • حداقل مبلغ سرمایه گذاری در آلمان نسبتا بالا در نظر گرفته شده است.
  • هر مجموعه ای مجاز به افتتاح شعبه و یا نمایندگی نمی باشد. (برای روش تاسیس دفتر نمایندگی)

فرآیند اخذ اقامت آلمان با سرمایه گذاری چقدر طول می کشد؟

فرآیند اخذ اقامت به شرایط زیادی بستگی دارد و زمان اخذ اقامت متغیر است اما حدودا کل پروسه معمولا بین ۷ تا ۹ ماه به طول می انجامد.

شرایط تمدید اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری چیست؟

  • پرداخت مالیات سالانه
  • احراز توان پرداخت حقوق و بیمه یک سال آینده به خود متقاضی
  • سودآوری کسب و کار

مدارک مورد نیاز جهت اخذ اقامت آلمان با سرمایه گذاری کدامند؟

  • مدارک شناسایی متقاضی
  • مدارک مالی که نشان دهند متقاضی سرمایه کافی برای راه اندازی کسب و کار مورد نظر را دارد.
  • مجوز کسب و کار (Gewerbeanmeldung) (برای روش راه اندازی کسب و کار)
  • مدارک شرکت فعال در ایران با سابقه فعالیت معتبر (حداقل یک سال)  (برای روش های ثبت شرکت و تاسیس دفتر نمایندگی)

 

در این مقاله سعی بر این شد تا شما را با بهترین راه سرمایه گذاری در آلمان آشنا سازیم اگر شما قصد مهاجرت به آلمان را دارید، برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان بین الملی موسسه تماس بگیرید. هم اکنون چند راه دیگر نیز وجود دارد که هر کدام دارای محاسن و محدودیت های خاص خود می باشند که می توانید از طریق لینک زیر مطالعه نمایید.

مشاورین ما در موسسه حقوقی کیمیاسپنتا برای مشاوره زندگی و اخذ اقامت آلمان و سایر کشورهای حوزه شینگن در خدمت شما خواهند بود.

 

شما می توانید تمامی مراحل اخذ ویزا و دریافت اقامت اروپا را به کارشناسان مجرب و بین المللی مجموعه کیمیاسپنتا بسپارید.

تلفن های دفتر تهران:

۰۲۱-۲۲۱۸۰۵۵۱ | ۰۲۱-۲۲۱۸۰۵۵۹  و  ۲۲۱۸۰۳۶۵-۰۲۱ | ۲۲۱۸۰۳۶۳-۰۲۱

تلفن های همراه:

۰۹۱۲۴۶۶۷۴۸۴  و  ۰۹۱۲۰۵۶۲۵۲۱

 

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,