اخذ اقامت اروپا از کشور فرانسه (۲۰۱۹)

کشور فرانسه  یکی از کشورهای اروپای غربی محسوب می شود. جمهوری فرانسه (French Republic)  یکی از سه کشوری است که دارای سواحلی هم در دریای مدیترانه  و هم در اقیانوس اطلس می باشد. فرانسه بزرگترین کشور اروپای غربی و اتحادیه اروپا و همچنین سومین کشور بزرگ اروپا است. کشور فرانسه از لحاظ جغرافیایی در منطقه بسیار مناسبی قرار گرفته است و از شمال شرقی، شرق و جنوب غربی دارای مرزهای مشترک با بلژیک، لوکزامبورگ، آلمان، سوئیس، ایتالیا، موناکو، اسپانیا و آندورا است. همچنین کشور فرانسه دارای جاذبه های طبیعی بسیاری همچون جاذبه های ساحلی و کوهستانی فراوانی است که همین امر موجب شده است تا هر ساله گردشگران زیادی را به خود جذب کند. فرانسه با ۸۴٫۷ میلیون گردشگر خارجی محبوب‌ترین مقصد گردشگری جهان و سومین کشور پر درآمد گردشگری است. 

فرانسه به عنوان یکی از کشورهای لوکس و شیک اروپا، مقصد توریستی و گردشگری بسیاری از افراد مرفه جهان است. درصد زیادی از این افراد تمایل دارند به این کشور مهاجرت کرده و در یکی از شهرهای آن مشغول به کار و تحصیل در فرانسه شوند. در ادامه به بررسی راه های اخذ اقامت اروپا از طریق کشور فرانسه در سال ۲۰۱۹ می پردازیم. با کیمیاسپنتا همراه باشید. 

 

اقامت فرانسه از طریق ثبت شرکت و سرمایه گذاری

یکی از روش های دیگر برای اخذ اقامت اروپا، سرمایه گذاری، ثبت شرکت و کارآفرینی است. مدیرانی که سهام دار شرکت هستند و بودجه مالی قوی برای سرمایه گذاری و ایجاد شغل جدید در فرانسه را دارند می توانند با طی مراحل قانونی و عقد قراردادهای مربوط به ثبت شرکت یا سرمایه گذاری در یک حوزه، یک فعالیت اقتصادی را در این کشور راه اندازی کنند. اقامتی که به این روش برای فرد صادر می شود، یک ساله است.

پس از گذشت یک سال از اقامت فرد سرمایه گذار، ویزای او تا مدت زمان ۵ سال تمدید می شود و پس از این مدت، از طریق ویزای ۱۰ ساله می توانند اقامت دائم اروپا را دریافت کنند. بهترین و مطمئن ترین راه برای أخذ اقامت فرانسه، کارآفرینی و ایجاد شغل است. در حال حاضر پرطرفدارترین فرصت های شغلی این کشور شامل مشاغل مدیریتی، حسابداری، فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال، صنعت توریسم و گردشگری، آموزش در مدارس و دانشگاه ها، استادیار دانشگاه و … می باشد.

 

اقامت فرانسه به صورت کوتاه مدت

اقامت فرانسه به صورت کوتاه مدت، روشی است که در آن فرد یا افراد متقاضی به صورت موقت و در مدت زمان معینی (معمولاً یک سال) در خاک فرانسه زندگی می کنند. نکته مهم در این زمینه این است که افرادی که با استفاده از این روش، اقامت دائم فرانسه را دریافت می کنند، حق کار کردن در این کشور را ندارند.

اقامت به صورت کوتاه مدت به افراد ویژه با اهداف خاص اعطا می شود؛ دانش آموزان، کارمندانی که قصد شرکت در دوره های آموزشی ارتقای شغلی را دارند، مدیران شرکت ها، محققان، دانشمندان که برای فرصت های مطالعاتی به فرانسه سفر می کنند و افرادی که تمکن مالی داشته و برای گردش و تفریح به این کشور وارد می شوند، مهم ترین گروه های مشمول اقامت فرانسه به صورت کوتاه مدت یا موقت هستند.

 

اقامت فرانسه از طریق تمکن مالی

در سالهای اخیر روش تمکن مالی برای متقاضیان مهاجرت به فرانسه و اخذ اقامت فرانسه دارای جذابیت فراوان بوده است، اگرچه سابقا بسیاری از متقاضیان از روشهای دیگر از قبیل روش خرید ملک و سرمایه گذاری یا ثبت شرکت برای مهاجرت به فرانسه واخذ اقامت فرانسه اقدام می نمودند، اما هم اکنون روش تمکن مالی طرفداران بیشتری پیدا کرده، اخذ اقامت فرانسه از طریق تمکن مالی بدون نیاز به داشتن مدرک زبان خارجی و قابلیت تمدید قطعی و راحت، نسبت به سایر روش های موجود مورد استقبال بیشتری از سوی متقاضیان اخذ اقامت اروپا و فرانسه قرار گرفته است. روش تمکن مالی تاکید بر داشتن تمکن مالی در داخل کشور دارد ومتقاضی الزامی در خارج کردن سرمایه خود ندارد. افرادی که در ایران از تمکن مالی خوبی برخوردارند می توانند برای این روش اقدام کنند.

 

ویژگی ها و مزایای اقامت از طریق تمکن مالی:

  • ساده ترین و سریعترین روش مهاجرت به فرانسه واخذ اقامت فرانسه از طریق تمکن مالی
  • تمدید آسان و سریع
  • عدم نیاز به راه اندازی کسب و کار و تجارت و ثبت شرکت و سرمایه گذاری برای متقاضیان مهاجرت به فرانسه واخذ اقامت فرانسه از طریق تمکن مالی
  • عدم نیاز به دانش زبان خارجی در سطح خاص برای متقاضیان مهاجرت به فرانسه واخذ اقامت فرانسه از طریق تمکن مالی
  • شمول خانواده و افراد تحت تکفل (فرزندان زیر ۱۸ سال) برای متقاضیان مهاجرت به فرانسه واخذ اقامت فرانسه از طریق تمکن مالی

 

اخذ اقامت تحصیلی فرانسه :

فرانسه از جمله کشورهایی است که تحصیل در آنها به صورت رایگان می باشد. زبان مورد استفاده تدریس فرانسوی است اما بعضی از دانشگاه ها به عنوان مثال دانشگاه تولوز به زبان انگلیسی هم تدریس می کنند. متقاضی تحصیل در فرانسه باید به زبان فرانسوی مسلط باشد.

افرادی که قصد مهاجرت از طریق تحصیل را دارند باید توجه کنند که معمولا نظام تحصیلی کشور فرانسه به سه دسته تقسیم می شود که این تقسیم بندی مقاطع تحصیلی در کشور فرانسه عبارتند از:

  • تحصیل در مقطع لیسانس در فرانسه
  • تحصیل در مقطع فوق لیسانس در فرانسه
  • تحصیل در مقطع دکترا در فرانسه

 

اخذ اقامت فرانسه از طریق ویزای ازدواج :

افرادی که قصد مهاجرت به فرانسه از طریق اخذ ویزای ازدواج دارند باید به این نکته توجه کنند که جهت مهاجرت از طریق اخذ ویزای ازدواج باید یک نفر را در کشور فرانسه داشته باشند و باید این شخص حتما اقامت دائم فرانسه را داشته باشد و همچنین بتواند از نظر مالی همسر خود را حمایت کند. حداقل زمان مورد نیاز برای این حمایت مالی یک سال می باشد.

همچنین اگر متقاضی با یک شخص فرانسوی ازدواج کند می تواند با طی مراحل از پیش تعیین شده ای جهت اخذ تابعیت فرانسه اقدام کند. منتهی حتما باید برای اخذ تابعیت فرانسه درخواست کند و تا درخواست و پرونده را ارائه نکند تابعیت ارائه نمی گردد.

 

 

برای مشاورهو اطلاعات بیشتر در خصوص اقامت اروپا و اخذ ویزای شینگن با مشاوران ما تماس بگیرید.

 

کانال تلگرام

Tags: , , ,