اخذ اقامت اروپا از طریق ازدواج

 

 

اقامت اروپا از طریق ازدواج

 

اخذ اقامت اروپا از طریق ازدواج و اخذ تابعیت از این طریق از روش هایی می باشد که نظر مهاجران زیادی را برای دریافت اقامت اروپا جذب کرده است.

 در این مطلب شما را با نحوه ی اخذ ، روش ها، مراحل و مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت اروپا از طریق ازدواج آشنا می شوید.

 اخذ اقامت از طریق ازدواج تبدیل به روشی شده است که امروزه خیلی ها برای دریافت اقامت اروپا و تابعیت کشور های اروپایی به صورت ساختگی و یا واقعی اقدام به اخذ اقامت کشور مورد نظر می کنند.

با کیمیا سپنتا همراه باشید در ادامه ی این مطلب می خواهیم اطلاعات کاملی در خصوص اخذ اقامت اروپا از طریق ازدواج را در اختیار شما قرار دهیم.

 

 

شرایط دریافت اقامت اروپا از طریق ازدواج و مدارک مورد نیاز

 

هدف ما این است که در این مطلب به بهترین نحو ممکن شرایط برای دریافت اقامت اروپا از طریق ازدواج را برای شما توضیح دهیم و شما را راهنمایی کنیم.

طبق قوانینی که برای هر کشور به صورت متفاوت تصویب شده است فرد متقاضی می تواند با ازدواج اقامت اروپا را دریافت کند و همچنین می تواند تابعیت کشور مورد نظر را بدست آورد.

باید بگوییم بدست آوردن اقامت ایتالیا از طریق ازدواج هم ممکن است و اگر شخص مربوطه دارای مدارک کافی و معتبر باشد می تواند اقامت کشور دلخواه را به دست بیاورد.

به این صورت که اگر شخص متقاضی با فردی که شهروند و جزو تبعه ایتالیا به حساب می آید ازدواج کند قادر به دریافت اقامت ایتالیا می شود.

همچنین همسر تبعه خارجی یک شهروند ایتالیایی می تواند با داشتن شرایطی که در زیر ذکر شده تابعیت اروپا را اخذ کند.

توجه داشته باشید که اگر فرد متقاضی اخذ اقامت در خارج از ایتالیا باشد باید از طریق کنسلولگری نزدیک به خود درخواست برای دریافت این نوع اقامت را ارائه دهد.

 

 

اقامت اروپا از طریق ازدواج

بیشتر بخوانید : 
راه های اخذ اقامت اروپا

 

اقامت اروپا از طریق ازدواج صوری

 

ازدواج صوری به این معناست که شما با فردی که در کشوری که قصد مهاجرت دارید در مقابل پرداخت وجهی ازدواج می کنید.

پس از اینکه اقامت آن کشور را بدست آوردید از آن فرد جدا می شوید.

در سال های اخیر و به دلیل سوء استفاده های افراد از قانون ازدواج بسیاری از کشور ها شرایط سرسختانه ای برای ازدواج و اقامت در نظر گرفته اند.

این قوانین به نحوی هستند که می توانند تعیین کننده باشند پس برای این کار لازم است تا با مشاورینی خبره همکاری و مشورت داشته باشید.

 

اخذ اقامت اروپا از طریق ازدواج و دریافت تابعیت ایتالیا

 

اگر یک ایرانی قصد ازدواج با یک شخص ایتالیایی را داشته باشد و در خارج از کشور سکونت داشته باشد باید

ابتدا در کنسولگری کشور خود درخواست خود را مبنی بر اخذ اقامت ثبت کند و در قرم بعدی در کنسولگری ایتالیا درخواست خود را

برای اخذ اقامت اروپا از طریق ازدواج به ثبت برساند، ولی اگر هر ۲ نفر در خارج از کشور هستند باید برای ازدواج باید به سفارت ایتالیا بروند.

هر فردی که با یک تبعه ایتالیایی ازدواج کند اگر در کشور ایتالیا زندگی کند، بعد از گذشت ۶ ماه شهروند درجه یک ایتالیا محسوب می شود و قادر به دریافت تابعیت ایتالیا می باشد.

اما کسی که خارج از ایتالیا سکونت دارد بعد از گذشت ۳ سال شهروند درجه یک ایتالیا محسوب می شود و بعد از پشت سر گذاشتن این مراحل در کشور ایتالیا قادر به دریافت اجازه اقامت می باشد.

اگر فرد خارج از ایتالیا باشد ۲ سال بعد از ازدواج قادر به دریافت اقامت می باشد و ۳ سال پس از ازدواج  میتواند تابعیت ایتالیا را اخذ کند،

اما اگر در این مدت صاحب فرزند شود و یا اینکه اگر فرزندی را به عنوان فرزندخواندگی قبول کنند، مدت زمان ۳ سال به ۱۸ ماه کاهش پیدا می کند و زود تر مراحل پیش می رود.

 

اخذ اقامت اروپا از طریق ازدواج در ایتالیا و دریافت تابعیت

 

همان طور که ذکر کردیم پس از ازدواج با شخص ایتالیایی شخص می تواند پس از گذشت ۲ سال اقامت اروپا از طریق ازدواج را اخذ کند و ۳ سال بعد از  ازدواج نیز می تواند تابعیت ایتالیا را دریافت کند اما برای این مرحله باید درخواست خود را ارائه بدهد.

 

مدارک مورد لازم برای اقدام از طریق ازدواج در سایت رسمی ایتالیا موجود است و شخص متقاضی برای اخذ اقامت از روش ازدواج می تواند مدارک مورد نیاز را تهیه کرده و به کنسولگری و سفارت ایتالیا تحویل بدهد.

تمامی مدارک مورد نیاز باید به زبان ایتالیایی ترجمه شده و تحویل کنسولگری داده شود.

البته به دلیل سخت گیری کشورها برای صوری بودن و الکی بودن ازدواج برای دریافت تابعیت ایتالیا و اخذ اقامت اروپا از طریق ازدواج بسیار سخت و تبدیل به روشی زمان بر شده است

و از این رو افراد متقاضی روشی دیگر را برای اخذ اقامت این کشور و ورود به آن انتخاب می کنند و در خود آن کشور اقدام به ازدواج با شخص مورد نظر می کنند.

 

 

اقامت اروپا از طریق ازدواج

همچنین بخوانید :

اخذ اقامت اروپا از کشور سوییس

 

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت تابعیت ایتالیا از طریق ازدواج

 

  • نداشتن مانع امنیتی
  • رونوشت مصدق اجازه اقامت
  • ارائه دادن مدارک ازدواج معتبر و داشتن تداوم زندگی تا صدور اقامت
  • مدرک تاریخ اقامت قانونی در ایتالیا
  • مدارک حقوقی شهروندی همسر ایتالیایی
  • مدارک نشان دهنده ی عدم وجود اتهام در دادگاه
  • مدارک ازدواج صادره از شهرستان ایتالیایی که در آن ازدواج مربوطه ثبت شده و یا مدارک کپی شده از سند ازدواج
  • عدم محکومیت به جرم هایی که حداکثر مجازات آن بیش از ۳ سال حبس باشد.

 

قوانین ازدواج در ایتالیا

 

بعد از ازدواج با یک شخص ایتالیایی تابعیت فرد به صورت رسمی ثبت شده و قادر به استفاده از آن می باشد، همچنین می تواند با دریافت تابعیت این کشور اقامت کشور های دیگر را اخذ کند.

 برای ثبت ازدواج رسمی بهترین روش اقدام از طریق کنسولگری ایتالیا می باشد و یا می توان پس از ورود به ایتالیا ازدواج را انجام داد.

باید بدانید که در قوانین تصویب شده برای بعضی کشورها نظیر ایران ازدواج دارای آثار تحمیلی تابعیت می باشد برای مثال:

در ایران اگر زن خارجی با مرد ایرانی ازدواج کند از نظر قانونی بدون نیاز به اقدامی ایرانی محسوب می شود، یکی از مزیت ها ی ایران این می باشد

که برای ازدواج مرد خارجی با زن ایرانی نیازی به دریافت تابعیت ایران نیست .

اما برای ازدواج با شخص ایتالیایی باید درخواست تابعیت  را ارائه دهید و اگر این کار را انجام ندهید نمی توانید تابعیت ایتالیا را اخذ کنید.

 

اقامت دائم اروپا از طریق ازدواج

 

برای این کار لازم است تا فردی را برای ازدواج پیدا کنید که تابعیت آن کشور را داشته باشد.

در مرحله ی بعد و پس از ازدواج شما باید نزدیک به سه سال اول را با آن فرد زندگی کنید تا اجازه ی اقدام برای اقامت به شما داده شود.

بعد از اقدام باید در حدود ۵ سال دیگر نیز با آن فرد زندگی کنید و ثابت کنید که می توانید هزینه های مربوط برای زندگی را پرداخت کنید.

بعد از انجام تمامی این مراحل می توانید برای دریافت ویزای دائم اقدام نمایید.

 

 

اقامت اروپا از طریق ازدواج

همچنین بخوانید :

اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت در اسلواکی

آشنایی با ایتالیا

 

ایتالیا کشوری بسیار زیبا همچنین توریست خیز و یکی از کشورهای پر جمعیت اروپا و جهان می باشد که یک کشور صنعتی در اروپا و جهان  محسوب می شود.

آب و هوای ایتالیا بسیار معتدل و مدیترانه ای است.

مساحت ایتالیا ۳۰۱٫۳۳۸ هزار متر مربع است و با کشور هایی نظیر اتریش، اسلوونی و فرانسه دارای مرز مشترک می باشد.

این کشور دارای جاذبه های توریستی فراوان و زیادی می باشد از همین رو ایتالیا سالانه تعداد غیر قابل شماری از توریست ها را به سوی خود جذب می کند.

برای مردم این کشور غذا و خورد و خوراک اهمیت بیشتری نسبت به دیگر کشورهای اروپایی دارد و در آشپزی دارای استعداد و نوآوری خاصی هستند.

پایتخت و بزرگ ترین شهر کشور ایتالیا رم می باشد که جمعیتی معادل ۲٫۸۷۳ میلیون طبق آخرین سرشماری در سال ۲۰۱۷ داشته است.

همچنین جمعیت کلی ایتالیا ۶۰٫۵۹ میلیون نفر طبق آخرین گذارشات در سال ۲۰۱۷ بوده است.

 

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اقامت ایتالیا می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

 

 

کانال تلگرام

 

Tags: , , ,