آلمان و روش های مهاجرت
آلمان و روش های مهاجرت به آن بسیار متفاوت هستند. در این مطلب به آلمان و روش های مهاجرت آن می پردازیم و تمامی روش ها را مورد بررسی قرار می دهیم.
آلمان پانزدهمین کشور مطلوب از نظر مهاجرت است که هر سال افراد زیادی به این کشور مهاجرت میکنند.
حجم بالای مهاجرت به کشور آلمان بدلیل اقتصاد پیشرو، سیستم آموزشی پیشرفته، موقعیتهای شغلی، حمایت از سرمایهگذاران، حمایت از نیروی متخصص و کیفیت زندگی اتقاق میافتد.
آلمان ثروتمندترین کشور اروپا محسوب میشود که واحد پول آن یورو است.
نظام سیاسی این کشور جمهوری فدرال دموکراتیک پارلمانی است و دارای ۱۶ ایالت است.
آلمان با جمعیتی حدود ۸۲ میلیون نفر، پرجمعیتترین کشور اروپا است و در قاره اروپا قرار دارد. پایتخت آن شهر برلین است.
مساحت آلمان حدود ۳۴۹۲۲۳ کیلومتر مربع و دارای آب و هوای معتدل چهار فصل، با زمستانهای نسبتا سرد است.
این کشور از شمال با دانمارک، از شرق با جمهوری چک و لهستان، از جنوب با اتریش و سوییس و از غرب با فرانسه، لوگزامبورگ، هلند و بلژیک هممرز است.
در مقاله آلمان و روش های مهاجرت، راههای مهاجرت به آلمان را شرح داده و توضیحات کاملی در مورد این گزینهها
و موضوع آلمان و روش های مهاجرت در اختیار شما قرار خواهیم داد. با کیمیاسپنتا همراه باشید.
مقالات بیشتر :
اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری
مزایای مهاجرت به آلمان
از مهمترین شهرهای آلمان که از لحاظ سکونت مهاجران هم به دلیل شرایط شغلی محبوب است، میتوان به هامبورگ، بادن وورتمبرگ، هسن، مونیخ و برلین اشاره کرد.
بخشی از برتریها و امتیازات آلمان به دلیل صادق بودن دولت است.
از دیگر امتیازات مهم آلمان، برابری اجتماعی است که این خود سبب رفاه و امنیت شهروندان در تمامی زمینهها اعم از فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی هم میگردد.
مهاجرت به این کشور از راههای مختلفی صورت میگیرد که در ادامه به شرح آنها خواهیم پرداخت.
پس از آشنایی با مزایای مهاجرت به آلمان به توضیح آلمان و روش های مهاجرت می پردازیم.
مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج
یکی از روشهای مهاجرت به آلمان ، ازدواج با شهروند آلمانی است. بر اساس قوانین ازدواج در آلمان، اگر شما به عنوان یک خارجی با فردی که تابعیت کشور آلمان را دارد ازدواج کنید، میتوانید به این کشور مهاجرت کنید؛ سپس به اقامت دائم آلمان و بعد تابعیت این کشور دست یابید.
البته در این روش شرایطی وضع شده که باید آنها دارا باشید. فردی که با او ازدواج میکنید (چه زن و چه مرد) دارای استطاعت مالی باشد. این شخص باید ثابت کند برای تامین هزینههای زندگی مشترک نیازی به کمکهای دولت ندارد.
همچنین به عنوان فرد خارجی و متقاضی اقامت ازدواج، باید حداقل مدرک درجه A۱ زبان آلمانی را داشته باشد. بعد از انجام مراحل قانونی ازدواج، باید مدارک ثبت ازدواج را به سفارت آلمان در کشور خود ارائه داده و درخواست ویزای ازدواج کنید.
این ویزا پس از بررسی و تایید دارا بودن شرایط و کافی بودن مدارک، برای شما صادر خواهد شد؛ در واقع در این روش اقامت آلمان را به دست آوردهاید و اجازه تحصیل رایگان و کار در این کشور را خواهید داشت.
قابل ذکر است که پس از ورود به آلمان با ویزای ازدواج باید درخواست تابعیت نموده تا طبق قوانین آلمان پس از ۳ سال اقامت، تابعیت این کشور را به دست آورید.
مهاجرت به آلمان از طریق تولد فرزند
فاکتور اصلی در این گونه از اقامت محل تولد فرزند است. به این معنی که فرزند به دنیا آمده در آلمان اگر دارای پدر و مادری باشد که تابعیت هیچ کشوری را ندارند، برای جلوگیری از تولد افراد بیتابعیت، به فرزند تابعیت کشور آلمان تعلق میگیرد و در نهایت سبب اقامت والدین هم میشود.
مقالات مشابه :
اقامت آلمان
مهاجرت به آلمان از طریق سرمایهگذاری
آلمان به عنوان صنعتیترین کشور اتحادیه اروپا با زیرساختهای قوی، بهترین و مطمئنترین مکان برای سرمایهگذاری محسوب میشود.
به همین علت امکان جذب سرمایههای خارجی (چه در اتحادیه اروپا و چه خارج از اتحادیه) را به بیشترین و راحتترین شکل ممکن فراهم آورده است.
۱. سرمایه گذاری از طریق فعالیت حرفهای فردی
در این نوع از سرمایهگذاری نیاز به ثبت شرکت در آلمان ندارید و با ارائه طرح توجیهی اقتصادی و تایید اداره بازرگانی و هم با کسب مجوز از صنف مربوطه میتوانید به فعالیتهای تجاری از قبیل رستوران، تاکسی، قنادی و غیره بپردازید.
۲. تاسیس و ثبت شرکت (مسئولیت محدود، سهامی خاص، شعبه و نمایندگی)
برای شروع این گونه از سرمایهگذاری نیاز به ارائه طرح اقتصادی دارید که در کشور آلمان قابلیت اجرا داشته باشد. همچنین باید سودآوری شرکت را توجیه و تجربه کاریتان را ثابت کنید.
حداقل سرمایهگذاری نسبت به نوع شرکت از ۲۵۰۰۰ یورو (۱۷۵ میلیون تومان) تا ۱۰۰۰۰۰۰ یورو (۷ میلیارد و ۲۷۳ میلیون تومان) است. مدارک مورد نیاز به طور عام مدارک شناسایی خود و شرکت مادر و تنظیم اساسنامهی شرکت است.
با ثبت شرکت اعم از مسئولیت محدود، سهامی خاص، شعبهای و غیره، شما مجوز گشایش حساب بانکی خواهید داشت و میتوانید با تمام دنیا معامله کنید. همچنین به این طریق از امکانات پزشکی رایگان برای خود و خانوادهتان بهرهمند میشوید.
[irp posts=”1781″ name=”شرایط زندگی در آلمان (بررسی کامل + ویدئو) ۲۰۱۹”]
مهاجرت به آلمان از طریق ویزای کار
یکی از روشهای مهاجرت(آلمان و روش های مهاجرت)، یافتن شغل مناسب در آلمان است که به دو صورت میتوان اقدام کرد:
روش اول کسب ویزای کاری آلمان
در گزینه اول شما باید پیشنهاد کاری از این کشور داشته باشید و قبول کردن شما به عنوان یک فرد خارجی بعد از دو مرحله جذب نیرو اتفاق میافتد. اول در روزنامه و سایتهای شغلیابی آلمان آگهی مربوطه پخش میشود.
در صورتی که فرد مناسب یافت نشد، این آگهی در کل اتحادیه اروپا منتشر میشود. اگر دوباره کسی مورد قبول نبود، در نهایت اجازه کار به فرد خارجی داده میشود.
روش دوم کسب ویزای کاری آلمان
اما گزینه دوم گرفتن ویزای کار به مدت ۶ ماه و یافتن شغل، متناسب با حرفه و سوابق شما است. شرایط این ویزا هم سن کمتر از ۴۰ سال، سابقه کاری، مدارک فنی و داشتن مدرک زبان آلمانی یا زبان آیلتس است.
جهت کسب ویزا از این طریق باید مدارک لازم مانند بیمهنامه، رزور هتل، ترجمه مدارک و سوابق کاری را به سفارت تحویل دهید. در صورت ورود به کشور، شما ۶ ماه فرصت جهت یافتن شغل موردنظر خود دارید.
در صورت یافتن شغل، میتوانید ویزای خود را تا ۶ ماه بعدی تمدید کنید و در نهایت با بستن قرارداد کاری، میتوانید کارت آبی آلمان را دریافت کنید.
از مزایای این کارت، تبدیل اقامت موقت به دائم، اجازه کار در اتحادیه اروپا و مهاجرت فرزند و همسر به این کشور است.
دیگر مقالات :
ثبت شرکت در آلمان
مهاجرت به آلمان از طریق ویزای تحصیلی
با داشتن پذیرش از یکی از دانشگاههای آلمان که مجانی هم هستند، میتوانید جهت اخذ ویزای تحصیلی اقدام کنید.
مدارک مورد نیاز جهت کسب ویزای تحصیلی
- پاسپورت معتبر
- فرم درخواست ویزا (تکمیل شده)
- عکس و شناسنامه
- اصل نامه پذیرش
- مدارک شغلی و تحصیلی
- مدرک زبان آلمانی (برای کارشناسی سطح زبان B۲ و مقاطع بالاتر نیز نیازمند سطح C هستند)
- انگیزهنامه
- تمکن مالی به زبان انگلیسی که باید از بانک تهیه شود (فرد جهت اخذ ویزا باید مبلغ ۸۰۴۰ یورو (۳۴,۴۰۰,۰۰۰ تومان) در حساب خود داشته باشد)
- بیوگرافی و آدرس منزل و ایمیل خود
هزینه زندگی در آلمان ۷۰۰ تا ۸۰۰ یورو (۳,۰۰۰,۰۰۰ الی ۳,۴۰۰,۰۰۰ تومان) در ماه است. این هزینه شامل هزینه مسکن، خوراک، رفت و آمد و سرگرمی میشود. با توجه به محل سکونت و سبک زندگی هر فرد این هزینه متغیر است.
دانشجویان در هفته ۲۰ ساعت اجازه کار دارند. از همین طریق میتوانند هزینههای زندگی خود را تامین کنند. بعد از اتمام تحصیل فرصتی ۳ تا ۶ ماه جهت یافتن شغل به آنها داده میشود. اگر در این زمان قادر به یافتن شغل مناسب باشند، ویزای تحصیلی آنان به ویزای کار تبدیل و در نهایت مقیم آلمان خواهند شد.
ویزای توریستی آلمان
از دیگر ویزاهای آلمان میتوان به ویزای توریستی اشاره کرد. که با داشتن دعوتنامه هم کسب آن راحتتر است. مدارک مورد نیاز اعم از مدارک هویتی، فرم درخواست ویزا، نامه تمکن مالی و اشتغال به کار، بلیط هواپیما، بیمهنامه، رزرو هتل و در صورت داشتن دعوتنامه، اصل و کپی آن را با تعیین وقت قبلی به سفارت آلمان برده و بعد از بررسیهای لازمه ویزای موقت شما نسبت به مدت زمان درخواستی که بیشتر از سه ماه نخواهد بود، صادر میگردد.
در ادامه مقاله آلمان و روش های مهاجرت می توانید اطلاعاتی در خصوص سفارت آلمان در تهران را مطالعه نمایید.
سفارت آلمان در تهران
آدرس سفارت آلمان در تهران : خیابان فردوسی، شماره ٣٢۴– ٣٢٠
تلفن :٣٩٩٩١٢۶٠ـ٠٢١ ۹۸+
سایت سفارت آلمان: www.teheran.diplo.de
ساعات کاری
ساعات کار بخش ویزا: یکشنبه تا پنج شنبه، از ساعت ۶:۴۵ تا ۱۴:۳۰ (با تعیین وقت قبلی)
سفارت در روزهای جمعه و شنبه تعطیل است.
ساعات کار بخش تأیید مدارک: یکشنبه تا پنج شنبه، از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۰:۳۰ (با تعیین وقت قبلی)